Ζαχοπουλιάς ΙΙΙ

Και για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα γιατί παρατράβηξε και υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε πάμε σε μια γρήγορη έρευνα του ποιός μπορεί να έδωσε το dvd:
Τρέμη: Α-π-ο-κ-λ-ε-ί-ε-τ-α-ι!!! Υπάλληλος του Μπόμπολα και να μην το μοίρασε δωρεάν μαζί με το Έθνος του Σαββάτου, προσπαθώντας να προκαλέσει επανάσταση; Δεν παίζει με τίποτα. Εκτός αν αύριο πρωί ο ήλιος βγεί από τη δύση ( ή δείτε να επιστρέφει κανας μαθηματικός τύπος για να πάρει όλα τα έργα το μεγάλο boss)
Αναστασιάδης: ΝΟ WAY!!! Το άτομο είναι πιο Πασόκος και από το Γιωργάκη. Θα πέσω από τα σύννεφα.
Τριανταφυλλόπουλος: Χμμμμ…. Ιστορία με σκάνδαλο που έχει μέσα κρυφές κάμερες και ο Μάκης απών; Τόσα χρόνια τι ξέραμε; Πως αν έχεις καμμια καταγγελία ή κρυφό βίντεο που θα το στελνες; Στο Μάκη… Θυμίζει κάτι από παλιά η ιστορία*… Είναι αριστερός – άρα τα παίρνει απ’ όλους – οπότε φαίνεται το πιο πιθανόν. Ποντάρω λοιπόν ρεστα στο Μάκη.

Το θετικό με την ιστορία ήταν ότι έστω από σπόντα το επίμαχο υλικό έφτασε στα χέρια της δικαιοσύνης και δεν είχαμε καθημερινή προβολή τσόντας. Μένει λοιπόν η δικαιοσύνη και η Βουλή να «καθαρίσουν» (λέμε τώρα – κάποιος κακόπιστος αντί για «καθάρισμα» μπορεί να βάλει «κουκούλωμα»), γλυτώνοντας αντίστοιχες τηλεοπτικές εκπομπές με στιχομυθίες που θυμίζουν «Τι εισαι; Πές μου τι είσαι;» **

* Για όσους δεν το πιασαν: Ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου…
**Για τους αργόστροφους: Πως λέγεται ο αδερφός του Μπρούς Λη που παίζει πιάνο;

Advertisements

5 thoughts on “Ζαχοπουλιάς ΙΙΙ

  1. «**Για τους αργόστροφους: Πως λέγεται ο αδερφός του Μπρούς Λη που παίζει πιάνο;»:PΠήγα για σχόλιο και μου βγήκε ποστ, οπότε έλα απο το μαγαζί 🙂

  2. Χμμ.. Κεφάτο σε βλέπω!!! Μπράβο αγόρι μου.. Χαίρομαι για σένα ;-)) Να χαρείς τώρα γιατί το απόγευμα έχει άλλη μια μικρή συνηθισμένη στεναχώρια..

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.